Menu

Knebent nederlag i Glostrup, Herresenior 1 kom tilbage efter tidligt føringsmål, men måtte se chancerne gå til spilde

image
15. april 2024 kl. 07:21
Første kamp i år på græs

Oprykningsspillet med 10 kampe gik i gang i weekenden, for vores vedkommende med en udekamp mod førerholdet Glostrup på en fin stadionbane i Glostrup Idrætspark. Hjemmeholdet gik ind som nummer 2 efter Sundby BK til de sidste afgørende kampe i sæsonen, hele 9 point foran os, der indtager en placering i den tunge – og tætte – ende. Jonathan måtte melde fra med en sen skade, flere andre var også fraværende, mens Kops og Mathias var tilbage på holdkortet, begge som indskiftere sammen med Holger, Nicolai, Laurits og reservemålmand Mathias.

Vi blev henvist til omklædningsrummene væk fra stadion med forskellige forklaringer, det betød så også vi ikke kunne varme op på opvisningen, endnu mere ærgerligt, at se når Glostrup kunne afslutte opvarmningen med skud på mål, det var ikke en mulighed for os.

Da vi skulle til pausehvilen var udgangsdøren låst fast med strips, mon ikke Glostrup optimerer det hele fremover for de gæstende hold, det håber vi.

Tidlig scoring

Hjemmeholdet viste tænder allerede efter lige godt et minut spilletid. Et rush gav pludselig en mulighed, vores målmand Frederik fik halvklaret, stillingen var 1-0 efter blot 1:02 på uret. Dårligere start på slutspillet kunne vi vel ikke få.

Tobias var tilbage på holdet efter 2 karantænedage, Fleng var makkeren bagved, og foran lå varme Dargis som targetman, godt flankeret af Oliver og Lorenzo. Vi kom os over den dårlige start, Have og Jæger var flittige på midten, og efter 25 minutters kom udligningen så. Et af flere hjørnespark gav pote, da Have udefra sendte 1-1-målet ind via indersiden af stolpen. Det var et kløgtigt mål. Hjemmeholdet appellerede flere gange for det ene eller andet i vores felt, det hoppede dommeren ikke på, og chancerne kom i begge ender. Hovedstød fra Dargis blev reddet på stregen af Glostrups velplacerede keeper, hjemmeholdet sendte et par afslutninger udenom mål, og sågar et enkelt til indkast.

Få minutter før pausen kom hjemmeholdet på tavlen igen. En hoppende bold i vores lille felt så ud til, at være afklaret, men det var Glostrups angriber ligeglad med, og med hovedet kunne hjemmeholdet ændre stillingen til 2-1.

Chancerne kom

I 2. halvleg var vi toneangivende, chancerne for scoringer kom da også, både til Tobias og Dargis, men hjemmeholdet holdt stand. Frederik var på sin plads på skuddet fra spids vinkel mod slutningen, hvor Glostrups målmand fik holdets 4. (!) henstilling i matchen, det resulterede heller ikke i kort fra kampens unge dommer, der egentligt dømte en godkendt kamp trods store protester undervejs fra især hjemmeholdet.

Knap 7 minutters overtid blev det til, kampen sluttede med 2-1 som ved pausen, tillykke til Glostrup med sejren, der cementerer deres øjeblikkelige 2. plads, mens vi er på 9. pladsen med blot 2 point op til midten af rækken.

Fr.sund kommer på besøg

I næste runde tager vi imod 4. placerede Frederikssund, kampen spilles i Allerød Idrætspark lørdag d. 20. april med kampstart klokken 13:00.

Man of the Match blev målscorer Nikolai Reinholdt Have, runner up blev Tobias, Skou og anfører Jæger.

KAMPFAKTA

Danmarksserien 2023-24, oprykningsspil pulje 1
Glostrup-Allerød Fodbold Klub 2-1 (2-1)

Mål
2’ 1-0 Jonas Horup Damkjær
25’ 1-1 Nikolai Reinholdt Have
41’ 2-1 Mads Christoph Walter

Tilskuerantal: ca. 125

Gule kort
29’ Daniel Hansen, Glostrup
54’ Mads Christoph Walter, Glostrup
59’ Christian Espenhain, AFK
74’ Holder Jarlgaard, AFK
88’ Malthe Kristensen, AFK