Menu

Kvinde Futsal semifinale aflyst - AFK er i finalen!

image Indendoersbold
07. marts 2024 kl. 00:00
Futsal semifinalekamp AFLYST

Update!
AFK-KS modstander, Fortuna Hjørring, kan desværre ikke stille hold til den kommende weekends semifinale og derfor er AFK kvindesenior kommet i årets DM futsal finalespil.

Modstanderen i finalen bliver enten København Futsal eller Team Viborg og der spilles to kampe henholdsvis hjemme og ude – mere om dette når spilletidspunkter kendes.

++

Kvindesenior har vundet Futsal 1.Division kvinder ØST og dette endda i overbevisende stil med 24 point og med en målscore på hele 45-9 i otte kampe mod København Futsal, FC Damsø, Svogerslev og Rødovre.
Efter fire tredjepladser de sidste fire år, blev Allerød denne gang endelig blandt de to fra København/Sjælland som skal spille DM-spil.
Årsagen til dette allerede flotte resultat er mange. Pigerne har udviklet sig, brugt af den læring som de har kunne tage med sig fra tidligere år, fået tilført nye friske kræfter samt den altoverskyggende faktor, at der har været kontinuitet på holdet i denne sæson og som har betydet, at stammen har kunne spille næsten hver gang sæsonen igennem.

Nu venter der et finalespil, som indebærer at AFK skal møde nummer to fra Jylland/Fyn Fortuna Hjørring søndag den 10. marts kl.15.30 i Engholm-hallen i den ene af de to DM-semifinaler. Den anden semifinale bliver imellem Viborg Q og København Futsal.

Hvis pigerne skulle være så gode (og heldige) at vinde semifinalen, venter der to finalekampe – en hjemme og en ude mod vinderen af den anden semifinale i henholdsvis weekenden uge 11 og 12.
Kom og bak op omkring pigerne!

Luk