Menu

Mindeord for Edvard Raaskou

image
12. januar 2024 kl. 15:01

Det er med stor sorg at måtte meddele at Edvard Raaskou (”Eddy” – ”Mester”) tirsdag d. 9.1. om morgenen er afgået ved døden efter et kort sygdomsforløb.

Edvard har været medlem at LIF / AFK siden først i 60’erne og har bestridt et utal af ledergerninger i klubben gennem alle år - en rigtig ildsjæl var han. Se blot nedenstående.

Med Edvards historie  i LIF / AFK kan b.la nævnes flg.:

Aktiv spiller både ungdom & senior, Træner og holdleder i flere afdelinger både i Ungdom, Herre Senior, Old Boys & Kvinde fodbold.

Edvard var træner for LIF's stærke fodboldkvinder tilbage i 70’erne, en Kvindeafdeling som han selv var med til at starte op og som i 2023 kunne fejre 50 års jubilæum med Edvard til stede.

Edvard var også en frygtløs målmand på senior 1 & 2 og senere som holdleder for førsteholdet, var han guld værd, især som bindeled mellem træner og spillerne. Han var vellidt, der var altid styr på tingene, altid godt humør, men havde også sine meninger, og kunne sætte en spiller på plads, hvis han trådte ved siden af.

Der var ingen, som kunne løbe om hjørner med Edvard, og så havde han til det sidste en fantastisk hukommelse. 

Edvard var også målmandstræner for Herre senior målmændene og jeg ved at den dag i dag, husker de tiden som fantastisk og de omtaler stadig Edvards ”lille taske” som kun han og målmændene kendte indholdet af.

Selv, har jeg haft æren af at have været holdleder for Old Boys holdet sammen med Edvard i flere år. Om vinteren stod Edvard for pause-teen og der skulle være stroh rom og sukker i.  Det viste dommerne også så de vimsede rundt om os ved halvlegstid, hvor Edvard altid gav en kop.

Edvard var altid klar til ”Fest & Farver” til Afslutningsfester og Julefrokoster. Tilbage i 70’erne når der var fester, så kom Edvard med sit musikanlæg/grammofon/kassettebånd med James Last, Les Humpfries Singers og Boney M blev lagt på anlægget, og så blev der danset/hygget i de gamle lokaler ved Skovvang.

Senere har Edvard også arrangeret og deltaget i Cykelture, Karlebo Cup, Wildemann Ture, Jungshoved Sommer Cup, Entre udvalg og meget meget andet - altid i gang.

Edvard kom stadig i klubben i 2023 til årlig julefrokost og flere gange som tilskuer til senior 1 kampe.

Udover alle sine ledergerninger i AFK, så var Edvard også aktiv spiller & leder i LIF Håndbold og LUI Håndbold.

Vi vil alle savne Edvard som i så mange år har været så synlig en leder og person i vores klub.

 

Alle vores tanker går til Edvards og hans familie.

Bisættelse på onsdag d. 17.1. Kl. 13.00 i Lillerød Kirke.

R.I.P ”Mester”

Ære være Edvards minde.

På AFK’s vegne

Flemming Bærentzen

Formand

Luk