På papiret et knebent nederlag for HS1, mange afbud er en af forklaringerne

image
21. april 2024 kl. 09:31
Ingen point hidtil i oprykningsspillet

Anden kamp i oprykningsspillet fra DS for vores vedkommende blev spillet lørdag d. 20. april 2024 på hjemmebanen i Allerød Idrætspark. Modstanderen var Frederikssund IK, et hold vi altid ser frem til at møde, denne gang var der dog lidt malurt i bægeret. Hele 10 afbud fra truppen til kampen var det holdet og trænerteamet måtte acceptere, flere skadede har langt vej endnu, men 15 mand var klar, kun reservemålmand Mathias på bænken kom ikke på banen denne gang.

Vi mødte frem til kampen med et 1-2-nederlag, gæsterne med en 3-1-sejr, og det blev det gæstende hold, der efter de 90 minutter kunne sætte yderligere 3 point på kontoen efter resultatet 0-1.

En ganske fortjent sejr må det siges, bedst symboliseret af Allerød man of the Match blev keeper Frederik, der med flere solide indgreb og redninger holdt os inde i kampen. Faktisk lignede det længe en 0-0-kamp, men midtvejs i 2. halvleg halv flugtede en Frederiksssund-spiller bolden i nettet fra kanten af feltet, en lidt tilfældig chance, men sådan er fodbold også.

AFK forsøgte at komme tilbage, den ros må vi give os selv, men det lykkes ikke, og i forsøget fik gæsterne til tider lidt for nemt spil, men det blev ved de 0-1, og det kan vi ikke bruge til særligt meget.

Næste kamp spilles fredag d. 26. april, kampstart klokken 19:00 i Hørsholm Idrætspark mod 8. placerede Hørsholm-Usserød IK. Begge hold har 30 point, og Hørsholm har som os tabt begge kampe i puljen.

KAMPFAKTA

Herre-DS 2023-24 Oprykningsspil, pulje 1

Allerød Fodbold Klub-Frederikssund 0-1 (0-0)

Mål

65’ Oliver Drost

Gule kort

35’ Holger Jarlgaard, AFK