Menu

Pointdeler i forårsåbningen mod Gørslev, vi rakte ud efter sejren trods bagud 3-0 ved pausen

image
25. marts 2024 kl. 18:56
Stærkt comeback i anden halvleg

Den lange vinterpause sluttede for herresenior 1 lørdag d. 23. marts 2024, hvor sæsonen blev genoptaget med en hård dyst på rækkens nummer 3 Gørslev IF.

I overtidsminutterne scorede vores indskiftede debutant Lorenzo til 3-3, glæden var stor, vi var nemlig godt 45 minutter tidligere gået til pausehvilen med en stilling på 3-0 til hjemmeholdet Gørslev, efter en rædderlig afslutning på 1. halvleg.

Hjemmeholdet, der måtte flytte kampen til kunstgræsbanen på opvisningen ved Herfølge Stadion, satte tre solide pinde ind efter 39, 41 og 45 minutters spil, og på vej ud til pausen lød det da også kækt fra hjemmeholdet ’gal, de er dårlige’

Forberedelserne til kampen har absolut ikke har været den bedste for truppen. I sidste spillede holdet sidste testkamp inden turneringsstarten, kampen blev afbrudt og afblæst allerede efter knap 20 minutters spil. Nytilkomme Gustav Rossen måtte hastes på skadesturen og var senere på operationsbordet efter en tackling, der desværre betød et brækket skinneben for vores nye kantspiller. Vi er alle sammen så ærgerlige over skaden for vores nye holdkammerat, og vi ved Gustav vender stærkt tilbage, indtil da rigtig god bedring herfra !!

Andre spillere var forhindret af andre årsager, men holdkortet var fyldt ud – bla. med 3 mulige debutanter på bænken, 2 af dem kom på banen, tillykke til jer!

Faktisk var det AFK, der kom til 1. halvlegs største mulighed efter en tæt indledning på opgøret, det var i det 16. minut, da Tobias kom lidt sent bagerst i feltet på hovedstødsafleveringen fra en stærkt spillende Jonathan, bolden strøg tæt forbi målet. Gørslev er med i toppen af rækken, har et point mere end AFK, og kort før pausefløjten bragte de sig foran med en flot scoring, uden chance for Frederik i vores mål. Kort efter blev et indlæg ugeneret headet i mål til 2-0, og for at gøre det hele meget værre blev forsvarsspiller Nicklas Skou noteret for et selvmål til 3-0 som tiden løb ud.

Måske var det ordene ved omklædningsrummene, måske var det ændringen af formationen med to indskiftninger, eller noget helt tredje – 2. halvleg blev i den grad et vendepunkt, for begge hold.

Malthe kom på banen til sin længe ventede debut, Mads K entrerede også banen, ud gik Oliver og Fleng.

Vi viste hvorfor vi er med i top4, og blot 5 minutter efter sidebyttet sendte førnævnte Skou bolden i mål direkte på frispark til 3-1. 5 minutter skulle der spilles yderligere før det næste mål faldt, igen var Skov skarpretteren, et perfekt hovedstød fra et perfekt slået hjørnespark fra Jacob Jæger. 3-2 nu.

Kampen var nu i vores hænder, vi jagtede endnu en scoring, men samtidig ikke give åbninger bagude – det lykkes, vi kom til flere muligheder, Gørslev forsvarede sig, men de mange lange bolde blev ikke til mere.

Indskiftede Malthe var i hopla, et par gode forsøg var lige ved, Dargis måtte se sit kvalificerede dobbeltforsøg reddet af både målmand og stolpen, og Fred var i den grad på sin plads på et hovedstød efter et sjældent hjørnespark fra værterne. Vi skiftede Greibe for Lasse, lidt senere Lorenzo (anden debutant) i stedet for Christian, og netop Lorenzo trykkede af fra kanten af feltet i det 93. minut, bolden strejfede en modstander, og havnede i nettet til den forløsende 3-3-scoring.

Man kan vel groft sagt sige vi var tættere på sejren end Gørslev, men når man er bagud med hele tre mål ved pausen, er uafgjort så absolut et brugbart resultat – oven i hatten skal der sendes stor applaus til AFK-holdet, ikke kun for comebacket, men især for, at blive ved med at tro på muligheden !

Kampen spiller blev fortjent Niklas Skou.

De øvrige resultater i rækken flaskede sig helt fint, vi er nu sikre på, at spille med i oprykningsgruppen, der resterer endda 3 runder inden rækken deles i to lige store grupper – derefter venter 10 kampe mod de øverste hold fra den anden kreds.

I næste runde venter endnu en stor udfordring, tabeletter Sundby BK tager imod på Kløvermarkens Idrætsanlæg, kampen spilles skærtorsdag kampstart er klokken 14:00.