Stort nederlag blev fulgt op med sikker sejr for DS-holdet

image
07. april 2024 kl. 10:46
Vi er på vej i oprykningsspillet

Forrige rundes kamp på kunstgræsset ved Allerød Idrætspark kunne sagtens være gået bedre, end det pinefulde nederlag på 6-2 til Næstveds andet hold. Pausestillingen var 1-2, vi misbrugte vel 3-4 rigtig store chancer i starten af 2. halvleg før gæsterne for alvor satte turbo på. Vel lavede vi fejl så Næstved fik lidt for nemt spil, men når de sender divisionsreserverne på holdkortet gør det en stor forskel – det kunne igen ses i det opgør, hvor vores debuterende målmand Mathias reddede et straffespark efter pausen, riposten blev så sat ind af sparkeren. Oscar Dargis scorede begge vores mål, assisteret af Lorenzo og Lasse.

I lørdagens kamp d. 6. april 2024, som var den sidste i grundspillet i sæsonen, var vi på Amager hvos AB Tårnby tog imod. Kampen måtte rykkes fra Vestamager Idrætsanlæg til Kastrup Boldklus baner pga. vejret op til kampen, der ventede aktørerne en fin nyere kunstbane, tilmed havde Kastrup Boldklub åbent i caféen og der var varmt vand i bruserne, hvilket ikke var tilfælde i forårets to første udekampe.

Vi var i den grad afbudsramt til kampen, 3 markspillere på bænken samt Mathias som reserve keeper var præmissen, alle 3 kom på banen efter pausen. Frederik var tilbage i målet, holdet kunne tage fra Amager med et clean sheet efter flere spektakulære redninger af vores målmand, især en dobbelt redning i 1. halvleg var imponerende. Skou, Have, Jonna, Jæger og Dargis var nærmest flyvende i matchen, Sylvest og Lorenzo udfordrende og påpasselige, mens Christian, Fleng og især Lasse var toneangivede længere fremme.

Kampens første mål faldt efter 23 minutters spil, Dargis dirigerede en flot set aflevering fra Lasse udenom Tårnbys målmand til 0-1, og et godt minut senere blev det 0-2, samme assistmager og samme målscorer som ved 0-1-målet. Dobbeltredningen kom mellem de to scoringer, en flot refleks fik i to omgange stor betydning for kampens udfald, og selvom Tårnby applerede for bolden var over stregen kunne både linjedommere og flere spillere i feltet se, at det var den langtfra.

Kort før pausen blev Fleng i den grad sparket ned, dommeren hev da også først det røde kort op af lommen, det blev dog hurtigt vekslet til det gule – en fra dommertrioen mente da også frisparket var til mørkegult. Heldigvis kunne Fleng spille videre.

Laurits blev sendt på banen i stedet for Christian, Nicolai lidt senere for Sylvest, mens Krag kom ind med knap 10 minutter tilbage. Det var minuttet efter kampens sidste mål, førnævnte Nico fandt Lasse, der så Tårnbys målmand var ude af målet, og med et sublimt spark kunne vores 10’er krone en fornem kamp med scoringen til 0-3.

Knap 3 minutters overtid blev det til før vi kunne juble over forårets første sejr, der kunne fejres med de dejlige drenge fra AFK Ultras, som kunne ses og høres i samtlige minutter.

Man of the Match i kampen blev Dargis.

Vi slutter grundspillet på 5. pladsen med 30 point, hele 9 point over stregen, det betyder vi skal i oprykningspuljen sammen med Sundby, Brønshøj, Tårnby FF og Gørslev fra vores pulje. I oprykningsspillet møder vi Glostrup, Frederikssund, Hørsholm, Karlslunde og Skjold fra den anden pulje. Kampprogrammet kommer på plads i starten af den følgende uge. Som det ser ud lige nu skal vi til Glostrup i første kamp, det er lørdag d. 13. april 2024, kampstart klokken 12.