Menu

Nyt fra kvindesenior 4, 3 og 2

image
15. oktober 2021 kl. 10:05
Så vandt vores KS4 hold suverænt deres 8-mandsrække med maximum point på 27 point og en målscore på + 49, crazy men sandt.

Så vandt vores KS4 hold suverænt deres 8-mandsrække med maximum point på 27 point og en målscore på + 49, crazy men sandt.

De ”rutinerede” kvinder på dette hold har bare kørt ”cruise control” dette efterår og vundet den ene kamp efter den anden – de kan stadig de erfarne, godt gået og hatten af for det.

KS3 vandt deres serie 2 række onsdag aften. I en oprykningskamp mod Brødeskov brølede pigerne bare derudaf i et meget højt tempo. I så højt et tempo at modstanderen-rækkens nummer 2 – ikke kunne følge med og derfor vandt KS3 en sikker sejr på 7-0 og rykker dermed op i serie 1, hvor vi så har to AFK hold nu – et i den ene serie 1 og et i den anden serie 1.

Holdet er nystartet dette efterår og derfor er det rigtig flot med den hurtige oprykning – stort tillykke og godt gået til det meget unge hold.

KS2 sluttede sæsonen af med en 2-0 sejr over Skjold Birkerød og 0-0 mod Brødeskov. Dette bragte dem op på samlet 13 point og en plads som nummer 4 i serie 1.KS2 har spillet flere gode kampe, men også været svingende i præstationerne dette efterår, hvilket kan skyldes flere skader og mange forskellige spillere som ikke har spillet sammen før.

Der er stor tiltro til henholdsvis KS2 og KS3 til foråret. Helt præcist hvorledes disse to hold skrues sammen og bliver sammensat arbejdes der på hele vinteren og hele seniortruppen glæder sig til det.

Nu skal KS1 så spille de sidste 5 kampe i 2.Division og det bliver hårdt. Mange og også halvalvorlige skader har indfundet sig på holdet blandt flere af de erfarne spillere og dette kommer til at stille krav til resten af holdet for resten af sæsonen. Det bør til gengæld også give nogle af de unge en chance for at snuse til 2.Division og give dem lidt med i rygsækken til 2022.

 

Lennart