Menu

Herresenior 1: Mål i overtiden gav os 2. sejr i træk i DS

image
28. august 2021 kl. 13:23
Lørdag d. 28. august 2021, vores 4. kamp i Danmarksserien, modstander var Frederikssund IK, et hold der de sidste sæsoner har gjort det rigtigt godt.

Lørdag d. 28. august 2021, vores 4. kamp i Danmarksserien, modstander var Frederikssund IK, et hold der de sidste sæsoner har gjort det rigtigt godt, og modstanderne på Kalvøen mødte da også frem til kampen som ubesejret efter 2 sejre, og 1 uafgjort.

Vi mødte frem til kampen efter sæsonens første sejr, det var 4-1 over Avarta, og både vejret og banen deroppe fortjener desværre en kommentar...

Vejret kan vi som bekendt ikke ændre på, der var regnvejr i dagene op til kampen, og i kampen - derimod burde banens beskaffenhed været bedre for aktørerne, der havde imidlertid været sygdom så græsset kunne ikke slåes, det kunne ses i kampen.

Flere hjørnespark til os i starten på opgøret

Basse var tilbage i Allerød-trøjen til denne kamp, TC var forhindret, på bænken tog Mark P, Ysbæk, Mads-Peter, Wagner og Magnus Hofmann (RM) plads, de 3 førstnævnte kom på banen.

I det første kvarter var vi meget aktive om værternes felt, hele 5 hjørnespark måtte Frederikssund afgive, vi var da også tæt på kampens første scoring, men Frederikssund forsvarede godt. Lige inden den første halve time kom Johan for første gang for alvor på prøve, afslutningen fra en spids vinkel blev reddet til hjørnespark-

Harlev blev sendt ud af banen efter et vrid i anklen, og med 10 v 11 scorede Gustav et flot mål efter en uimodståelig tur åp Frederikssundøs banehalvdel. 0-1 og vi blev fuldtallige kort efter.

I starten af 2. halvleg var vi igen fremme, muddi var ikke lang fra at nå en tværaflevering før Frederikssund fik udlignet til 1-1. Det lignede et stort frispark på Vester i opspillet, flere mindre og større kontroversielle hændelser hang i regnvejret, og det skulle blive endnu værre senere.

Virkelyst tæt på

I perioden efter lignede Fr.sund det hold vi mødte i oprykningsspillet i sidste sæson (1-1 og 1-2), vi reagerede fint, og Virkelyst fik en gylden mulighed for scoring, hjemmeholdets målmand parerede med foden, den var tæt på. Minuttet efter kom scoringen så, det var til os, og igen fra Gustav, 1-2, det så godt ud.

Fr.sund lagde igen tryk på os, Johan fik i første omgang reddet en nærgående afslutning, før et afrettet skud udefra lige akkurat kunne snige sig over stregen til 2-2.

Vi spillede os til endnu en stor mulighed, Virkelyst måtte igen se målmanden vinde duellen og i slutminutterne blev det hektisk i dysten som begge hold satsede på at vinde.

Muddi sendte bolden flot videre til indskiftede Ysbæk i en presset situation, det var i det 88. minut, en fra hjemmeholdet stemplede vores spiller og friløberen blev taget fra os, da der blev dømt frispark til os....det samme skete for os for et par måneder siden, og utroligt ærgerligt fordelsreglen ikke blev taget i brug.

Afgørende scoring i overtiden

I overtiden fik vi spillet hjemmholdet tyndt, Gustav fandt Muddi foran målet, og skarpretteren viste igen koldblodigheden foran målet, og 2-3 blev halvflugtet ind til stor glæde for hele AFK-lejren.

Der blev spillet et par minutter ekstra, gad vide hvor de kom fra, og bortset fra et nærgående hovedstød fra hjemmeholdet efter et hjørnespark fik vi fightet sejren hjem. Flot kæmpet af hele holdet, det så godt ud.